Nathan Naenen

Nathan Naenen
Nathan Naenen
Nathan Naenen
Nathan Naenen
Nathan Naenen
Nathan Naenen
Nathan Naenen
Nathan Naenen
Nathan Naenen

Nathan Naenen (°1996) is acteur.

Nathan zette zijn eerste stappen in de richting van het witte doek toen hij werd gecast voor de rol van de jonge Gino in de film Noordzee, Texas van Bavo Defurne. De jonge acteur was toen amper dertien jaar, maar de bal ging aan het rollen. Hij werd gebeten door fictie en ging Woordkunst-Drama volgen in Turnhout.

Nathan werd gevraagd als gastacteur in het tweede seizoen van Code 37 door regisseur Jakob Verbruggen, met wie hij later opnieuw samenwerkte voor Ontspoord.

Met Altijd Prijs, de nieuwe sitcom van Douglas Boswell kreeg hij in 2014 zijn eerste hoofdrol. Nathan speelde er Jasper Desmedt, zoon van een volkse familie wiens leven halsoverkop verandert door het winnen van het grote lot.

De samenwerking met Douglas was vruchtbaar en werd verder gezet voor de jeugdreeks Kattenoog, waarin hij de rol van Boris op zich neemt. De serie werd zowel in België als in Nederland uitgezonden en was een groot succes bij het jonge publiek.

In juli 2016 lanceerde VTM de webserie Dubbelspel, waarin Nathan de rol van Pieter vertolkt.

Nathan deed de voorbije jaren ook ervaring op met gastrollen in reeksen zoals Trollie, Vermist, Familie, De Geboden en Zie Mij Graag. Hij duikt voorts regelmatig op in Familie in de rol van Kobe.

Hij speelt ook mee in kortfilms, zoals Onmacht van Sara Van Oostrum.

In 2018 is Nathan te zien als Senne in de webserie wtFOCK.

Nathan wil zich als aanstormend talent vooral blijven tonen als een zeer diverse acteur, die zijn weg vindt in verschillende genres.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
INNIS
SIGN ME UP FOR THE NEWSLETTER
ErrorHere