Iwein Segers

Iwein Segers
Iwein Segers
Iwein Segers
Iwein Segers
Iwein Segers
Iwein Segers
Iwein Segers
Iwein Segers
Iwein Segers

Iwein Segers (°1980) is acteur.

Toen hij op 8-jarige leeftijd The Graduate zag, vroeg hij zijn moeder of hij acteur moest worden zoals Dustin Hoffman of een beetje van alles moest doen in het latere leven… Uiteindelijk werd het een combinatie van de twee.  Iwein gaat namelijk door het leven als een artistieke kameleon en voelt zich dus full-time acteur.

In 2012 was hij zowel op het grote als het kleine scherm te zien in heel verschillende rollen. In Tot Altijd van Nic Balthazar vertolkte hij de rol van Speck, aan de zijde van Koen De Graeve en Geert Van Rampelberg. In Vermist was hij Roeland Kozyns, een ex-sektelid, en in Deadline 14/10 en Deadline 25/5 kroop hij in de huid van Antwerps Belang-partijlid Jean Dewit.

In 2013 ging hij verder op zijn elan, met de hoofdrol in de film Traumland van Daniel Lambo. Later dat jaar was hij ook te zien in Los Flamencos, tevens van Daniel Lambo, en in Crème de la Crème op VTM.

In 2016 was hij opnieuw te zien in Vermist. Hij stond ook op de set van De Geboden van Maarten Moerkerke en had een gastrol in Flikken Maastricht.

In 2017 stond hij op de set van De Bende van Jan De Lichte in de rol van Vagenende. Voorts had hij een gastrol in  Spitsbroers 2 en werd hij ook gevraagd voor een bijrol in Niet Schieten van Stijn Coninx.
Iwein was ook te zien in het sketchprogramma Kafka.

Iwein Segers is ook een veelgevraagde stemacteur. Zo was hij de stem van Fozzie Bear in The Muppets en van de hond Bello in Trippel Trappel Dierensinterklaas. Verder was hij ook jaren de stem van Komen Eten op VIER en spreekt hij regelmatig reclamefilms in.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
INNIS
SIGN ME UP FOR THE NEWSLETTER
ErrorHere